Rólunk

Nem értünk a trombitáláshoz, az atomfizikához vagy az állattenyésztéshez, sőt azt sem tudjuk, hogyan kell egy magot elvetni, vagy egy gyermeket a világra segíteni, mi csak dokumentálni tudjuk ezerarcú világunkat: profi módon meg tudjuk örökíteni azokat a pillanatokat, amelyek az élet állomásainak, ünnepeinek a részei.

Ha megbízható szolgáltatást keres, és korrekt fotókat szeretne kapni életének nagy eseményeiről – eljegyzéséről, esküvőjéről -, vagy szeretteiről – gyermekéről, unokájáról, kutyájáról, macskájáról -, netán saját magáról, vagy egy fontos rendezvényről, hívjon minket!

A minőségről Manek Attila fotográfus gondoskodik, aki munkássága során megörökítette például, amint Margaret Thatcher brit miniszterelnök paprikát vásárol a Nagycsarnokban, a brit királynő, II. Erzsébet pedig lovasbemutatót néz a férjével a magyar pusztában. Fényképezte a sorsunkat befolyásoló Gorbacsov-Reagan csúcstalálkozót Moszkvában, Bush elnököt és feleségét Budapesten, II. János Pál pápát Burgenlandban, ahol a katolikus egyházfő először találkozott a magyar hívők ezreivel, és Sylvester Stallone-t, aki egy pesti kaszinó avatására érkezett hozzánk. Számos hazai híresség is állt már kamerája előtt: például az egész világon ismert Papp Laci vagy Puskás Öcsi, továbbá fotografált Lagzi Lajcsi otthonában, lefotózta Magyarország egyetlen „Orrát”, azaz illattervezőjét, Zólyomi Zsoltot, illetve napjaink hősét, Erőss Zsolt hegymászót újszülött gyermekével, és világhírű versenylovunk, Overdose hétköznapjainak pillanatait is.

Profilunk:
Tekintse meg galériánkat!

Manek Márta
szerkesztő, üzletvezető